سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ 19 August 2025
سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
کد خبر: ۹۹۹۵۶

مدودف زلنسکی را «دلقک کی‌یف» خطاب کرد!

مدودف زلنسکی را «دلقک کی‌یف» خطاب کرد!
معاون شورای امنیت روسیه با اشاره به دیدار دیروز رئیس جمهور اوکراین و رهبران اروپایی با رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، گفت که «ائتلاف مشتاقان» شکست خورد.

 دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به دیدار دیروز ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و رهبران اروپایی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، نوشت که جنگ‌طلبان ضد روس در «ائتلاف مشتاقان» موفق نشدند مچ ترامپ را بخوابانند.

وی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: ضد روس‌ها و جنگ طلبان در «ائتلاف مشتاقان» نتوانستند از رئیس جمهور آمریکا در زمین خودش بهتر بازی کنند. اروپایی‌ها از او تشکر و چاپلوسی‌اش را کردند. سوال اینجاست که دلقک کی‌یف وقتی که به خانه برگردد و دوباره یونیفرم نظامی سبزش را بپوشد، درباره ضمانت‌ها و اراضی، به ساز کدامیک خواهد رقصید!

ترامپ دیروز در کاخ سفید نشستی چندجانبه را با هدف حل و فصل جنگ اوکراین برگزار کرد. این مذاکرات با حضور زلنسکی، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، کِر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، و الکساندر استاب، رئیس‌جمهور فنلاند، همچنین مارک روته، دبیرکل ناتو و اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا برگزار شد.

کاخ سفید برای اولین بار در تاریخ به طور همزمان میزبان این تعداد از رهبران اروپایی بود. پیش از این مذاکرات چندجانبه، دیداری رو در رو بین ترامپ و زلنسکی برگزار شد که حدود یک ساعت به طول انجامید.

روزنامه تلگراف پیش‌تر در گزارشی با اشاره به پیشنهاد ترامپ به زلنسکی برای پایان بخشیدن به جنگ اوکراین، نوشت که «تبادل ارضی در ازای ضمانت‌های امنیتی» جام زهر است اما سایر گزینه‌ها به مراتب تلخ‌تر خواهد بود.

با این حال، دبیرکل ناتو درباره اینکه آیا موضوع واگذاری قلمرو به روسیه از جانب اوکراین در نشست دیروز مطرح شد یا خیر، مدعی شد که چنین مسئله‌ای مطرح نشده است(!) و افزون بر این، عضویت اوکراین در ناتو نیز بخشی از مذاکرات جاری نیست.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دیدار عراقچی با همتای ارمنستانی در حاشیه سفر رئیس‌جمهور

آماری از غرق‌شدگی در شب از ابتدای اجرای طرح دریا تاکنون

تأکید ایران و ارمنستان بر راه‌اندازی خط آهن جلفا تا دریای سیاه

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد | قصد داریم دیداری میان پوتین و زلنسکی ترتیب دهیم؛ باید ببینیم چه می‌شود | اگر این دیدار خوب پیش رفت، من هم در یک نشست سه‌جانبه شرکت می‌کنم و کار را تمام می‌کنیم

تاکید پاشینیان بر عدم تغییر مرزها در دیدار با پزشکیان

پزشکیان: برون‌سپاری حل‌وفصل مسائل قفقاز به نیروهای فرامنطقه‌ای موجب پیچیده شدن آن خواهد شد | پاشینیان: با ایران در ارتباط با افتتاح دومین پل مرزی به توافق رسیدیم

تحویل اجساد ۱۰۰۰ نظامی اوکراینی به کی‌یف

حذف ۱۸ میلیون نفر از مجموعه یارانه‌بگیران، تا پایان امسال

المپیادی‌ها از «سربازی» معاف هستند؟

امضای یک بیانیه مشترک و ۱۰ سند همکاری میان ایران و ارمنستان

لاوروف: ترامپ و تیمش صادقانه به‌دنبال صلح پایدار در اوکراین هستند

مذاکره دوباره باشگاه پرسپولیس با یک لژیونر

گزارش فیفا از دختران ایران در جام جهانی فیلیپین

مذاکرات پزشکیان با نخست‌وزیر ارمنستان چقدر برنامه‌ریزی شده بود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی